Vackert och avkopplande boende i Menifee Lakes.

thumb karta

Bo på bästa sätt nära mx-banor och aktiviteter.

Mitt hus ligger i ett samhälle som heter Menifee Lakes ca 1 ½ tim bilväg
sydost om Los Angeles och ca 50 minuter norr om San Diego.

 

Bad, fiske och motion rakt utanför dörren

Huset har ett mycket vackert läge bara några meter från en konstgjord sjö där man kan njuta av den fina solnedgången på kvällarna. Runt sjön går en 3500 meter lång smal betongväg där man kan ta en morgon/kvällspromenad eller varför inte cykla eller åka inlines.

Runt sjön patrullerar vakter var 20 min i en golfbil, dom kontrollerar så inga obehöriga vistas i området så det är ett väldigt lugnt och fint område. I sjön finns mycket fisk så för er som gillar att fiska så finns det möjlighet till det.

Mellan Maj och September är Menifee Lakes Beach Club öppen, det är ett poolområde med sandstrand, liten vattenrutschkana och partytält bara 150 meter från huset.

thumb sjö

thumb fiska

Huset har 5 sovrum och 3 badrum med toalett/dusch. I varje sovrum finns 2 sköna sängar av hög kvalitet. Dessutom finns 2 ihopfällbara extrasängar att tillgå. Sängkläder, handdukar mm finns i huset.

I huset finns ett fullt utrustat kök med diskmaskin, kyl/frys med vatten/ismaskin, micro, spis, ugn, matbord och stolar för 12 personer, tvättmaskin + torktumlare. Vardagsrum med öppen spis (gas) och TV + video och Wi-Fi. Ett allrum med biljardbord som lätt kan vändas och omvandlas till airhockey, det finns även möjlighet att spela pingis på samma bord.

På baksidan av huset ut mot sjön finns stolar och bord för 12 personer, en "firepit" (gasdriven myseld som man tänder efter det blivit mörkt), hängmatta för två personer och en stor gasolgrill.

 • Ett stort tack till JNR

  En mycket trevlig semester/crosskörning på väldigt fina banor.
  Jörgen var mycket engagerad och såg till att vi fick trevliga utflykter de dagar som vi inte körde mc.
  Ett stort plus var att höra Jörgen berätta om sina år som VM-åkare.
  Extremt nöjd kund.
  Mvh Glenn Andersson Yamaha Center HBG
 • 1